OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2022. július 14., csütörtök 17:04

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. július 14., csütörtök (OS) - A kata után a rezsicsökkentést bontják le Orbánék

    A megszorítások kormánya a kata után a rezsicsökkentést végzi ki. A választási kampányban a Fidesz részéről folyamatosan azt hazudták, hogy megvédik a rezsicsökkentést, amelyet az ellenzék felszámolna. Ehelyett most a szeptemberi iskolakezdéssel egyidőben olyan rezsiszámlák érkeznek majd a magyar családok postaládájába, amire még rémálmukban sem gondoltak.

A kormány elhibázott és korrupt gazdaságpolitikája miatt már most is egekben van az alapvető élelmiszerek ára, és soha nem látott mélypontra került a forint, miközben a bérek – a miniszterelnökét és az államtitkárokét leszámítva – nem nőttek. Ebben a válságos időszakban a villany- és gázszámla jelentős emelkedésével padlóra küld a kormány számos családot és vállalkozást. És persze a megnövekedett rezsiárak miatt minden terméknek és szolgáltatásnak felmegy az ára újra, nem is kis mértékben.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a rendkívüli helyzetben is a magyar emberek érdekét tartja szem előtt, ezért az alábbi konkrét intézkedéseket javasolja:

- A gázhoz hasonlóan a villanyáramnál is támogassák a családokat, vagyis az eltartott gyermekek száma a villanyszámlánál is jelentkezzen!

- A kata felszámolása miatti bevételkieséstől szenvedő háztartásokat, családokat is segítse az állam!

- A magyar kisvállalkozóknak is járjon a rezsivédelem!

- Az otthoni munkát végzők számára magasabb fogyasztási határt állapítsanak meg!
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.