OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. október 17., vasárnap 21:02

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. október 17., vasárnap (OS) - Gratulálunk Márki-Zay Péternek, Magyarország első, demokratikus úton megválasztott közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltjének!

        Most kell csak igazán rákapcsolni a közös munkára, a demokrata ellenzéki szövetségen belüli versengés véget ért!
     A Magyar Szocialista Párt támogatja az előválasztáson megválasztott miniszterelnök-jelöltet, és ezt várjuk el a demokrata ellenzéki szövetség többi pártjától is. A megválasztott miniszterelnök-jelölttől pedig azt várjuk el, hogy segítse a sokszínű szövetség munkájának összehangolását, és képviselje a mindenki számára egyenlő esélyeket biztosító országot építő közös programot. Legyen elkötelezett az alacsony magyar fizetések felzárkóztatása, a rabszolgatörvény eltörlése, a szociális háló megerősítése, az alacsony nyugdíjak felzárkóztatása, a lakhatási válság felszámolása, a közfinanszírozott oktatás és egészségügy megerősítése és minőségének javítása, a korrupció megszüntetése, a magyar embereket megkárosítók felelősségre vonása, valamint Magyarország nemzetközi tekintélyének helyreállítása iránt, ahogyan mi is azok vagyunk.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.