OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2021. október 17., vasárnap 20:34

A Polgári Válasz Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. október 17., vasárnap (OS) - Elementáris igény van a magyar társadalomban a változásra!

        Az elmúlt egy hétben megmutatkozott, milyen elementáris igény van a magyar társadalomban a változásra. Az ellenzéki szavazók világossá tették: nem kérnek a 2010 előtti világ képviselőiből, a Gyurcsány-korszak katasztrófakormányzásának felelőseiből sem.
     Gratulálunk Márki-Zay Péternek győzelméhez, egyben sok erőt kívánunk neki az előtte álló hónapokhoz. Az összeolvadt ellenzék miniszterelnök-jelöltjeként úgy kell szembeszállnia a Fidesszel, hogy közben újra, meg újra a saját háta mögé kell pillantania, vajon valóban mögötte állnak-e még azok, akik most nagy hangon hitet tesznek mellette. Ezt a küzdelmet egy olyan politikai konglomerátum élén kell megvívnia, amelyben számtalan, a NER-rel összefonódott, a korrupt óbaloldalhoz kötődő, vagy elveit alsóneműként cserélgető figura sorakozik.
     Az előválasztás eredménye hosszú évek után először felcsillantotta a változás lehetőségét.

     Kiadó: Polgári Válasz Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.