2024. április 25. csütörtök

2021. január 24., vasárnap 14:00

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 24., vasárnap (OS) -

Ezeken felül a járványügyi védekezés alapjába mindenki fizet, egyedül a bankok azok, akik a részüket az utolsó forintig leírhatják befizetendő adójukból. Most pedig ahhoz asszisztál a kormány, hogy a járványügyi veszélyhelyzet okozta gazdasági válságban önhibájukon kívül bajba került adósokra bélyeget süssenek. Elvárjuk tehát, hogy megfelelő beavatkozással ennek elejét vegyék, valamint mondják fel végre a 2015-ben kötött paktumot, ahol vállalták, hogy az ügyfelek helyzetének rendezése érdekében egyetlen forintnyi terhet sem raknak a pénzintézetekre.

A Jobbik, mint magyar néppárt egy a jólétet mindenki számára biztosító gazdaság működéséhez nélkülözhetetlennek tartja a kereskedelmi bankok munkáját. Ezt ugyanakkor a közteherviselés, és nem a fideszes kivételezés alapján képzeljük el, mivel a mi világunkban az ügyfél, az ember soha nem kerülhet a céges érdekek mögé.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom