OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. január 24., vasárnap 14:00

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 24., vasárnap (OS) -

    Ezeken felül a járványügyi védekezés alapjába mindenki fizet, egyedül a bankok azok, akik a részüket az utolsó forintig leírhatják befizetendő adójukból. Most pedig ahhoz asszisztál a kormány, hogy a járványügyi veszélyhelyzet okozta gazdasági válságban önhibájukon kívül bajba került adósokra bélyeget süssenek. Elvárjuk tehát, hogy megfelelő beavatkozással ennek elejét vegyék, valamint mondják fel végre a 2015-ben kötött paktumot, ahol vállalták, hogy az ügyfelek helyzetének rendezése érdekében egyetlen forintnyi terhet sem raknak a pénzintézetekre.

A Jobbik, mint magyar néppárt egy a jólétet mindenki számára biztosító gazdaság működéséhez nélkülözhetetlennek tartja a kereskedelmi bankok munkáját. Ezt ugyanakkor a közteherviselés, és nem a fideszes kivételezés alapján képzeljük el, mivel a mi világunkban az ügyfél, az ember soha nem kerülhet a céges érdekek mögé.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.