OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. január 24., vasárnap 09:30

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. január 24., vasárnap (OS) - Vérlázító, hogy a válság közepén is milliós jutalmakat osztogatnak maguknak a pánikkormány tagjai

    A K-monitor vette észre, hogy 19 fideszes államtitkár is milliós jutalmat kapott 2020-ban, miközben a kormány a világon egyedülállóan semmilyen segítséget nem adott az embereknek a válságban. A veszélybe került magyar vállalkozások, az elbocsájtott dolgozók, a családok, az idősek nem kaptak semmit, de a pánikkormány tagjai az adriázós semmittevés és fejvesztett kapkodás után is milliós jutalmakat tehettek zsebre a közösből “motivációs elismerésként".

A Demokratikus Koalíció szerint vérlázító, hogy a pánikkormány tagjai válságkezelés és az emberek segítése helyett milliós jutalmakat osztogatnak maguknak. Miközben a magyar vállakozások minden este azt számolgatják, hogy életben tudnak-e maradni másnap is; miközben a munkájukat elveszítettek a mindennapi megélhetésért vívnak elkeseredett küzdelmet, az őket elárulók egymás hátát veregetik és milliós jutalmakat osztogatnak maguknak az elárultak pénzéből. Ez nem kormányzás, hanem világraszóló szégyen. Ha minden így marad, akkor mi, magyarok még akkor is a pánikkormányzás húsbavágó következményeivel fogunk együtt élni, amikor Európa más országai már a válságra sem emlékeznek majd.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.