OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. december 13., péntek 17:58

A Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége közleménye
    Budapest, 2019. december 13., péntek (OS) - 800 óbudai lakost érintő segélyakciót rendez humanitárius szervezetünk. Az étel- és élelmiszeradománnyal a téli extra kiadások jelentette terhek csökkentése a cél.

    A 3. kerületben, már több mint 10 éve mindig az ünnepek előtti hetekben szervezik meg a segélyakciót. A program során 900 adag ünnepi ebédet és 800 élelmiszercsomagot osztanak ki az érkezőknek. A csomagban az ellátottak olyan tartós élelmiszereket vihetnek haza, amelyekből akár hetekig tudnak főzni, és olyan finomságokat kapnak, amely a legtöbb család asztalán ritkaságnak számít. A vendégeket az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ invitálja meg. Az együttműködésen alapuló programon részt vesz dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat polgármestere, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mozgó orvosi rendelője.

Az Ételt az Életért Alapítvány minden hétköznap oszt meleg ételt a kerületben. Az óbudai családsegítő projekt egy mintaprogramnak indult, ez volt a fővárosban az első olyan kerület, ahol a családsegítővel együttműködve érték el a nélkülözőket, akiknek a napi ételadomány a fennmaradásért és a lakásvesztés ellen folytatott küzdelem során kapaszkodót jelent. A növekvő lakhatási kiadások mellett láthatóan sok családnak jelent gondot, hogy egészséges és elégséges étel kerüljön az asztalra, ebben kíván segítséget és támaszt nyújtani az élelmezési program.

https://krisna.hu/2019/adventobudan/
https://krisna.hu/2019/december-24-26-etelt-az-eletert-karacsonyi-szeretetlakoma/

     Kiadó: Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.