OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. december 13., péntek 15:41

A Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM) közleménye
    Budapest, 2019. december 13., péntek (OS) - December végéig utcára kerülhetnek a MAZSISZEM iratai, könyve, tárgyai! Az Emlékbizottság székhelye az alapítás óta (14 éve) Erzsébetvárosban van. Az évek során többször is pályázatunk, kértünk helységet, hogy egyedülálló kulturális tevékenységeinket méltóképpen tudjunk folytatni.

    A Bp. VII. ker. Rákóczi út 74-76. számú Társasháztól vagyis az SZ&S GROUP Kft.-től bérelünk az 5. emeleten található tetőtéri előtérből nyíló 10.58 nm-es mosókonyhát. Közel 1 év után megvásárolták és egy néhány m-re lévő kisebb, rosszabb állapotú poros koszos helységbe kellett átpakolnunk, ahol világítás és zárható ajtó sem volt. Ígéret ellenére máig csak egy rács lett felszerelve.
A körülötte lévő felújítások miatt is felhalmozódó sok por, kosz, mind a mai napig káros hatással van a tárolandó dolgainkra és az emberi szervezetre egyaránt.
Többször személyesen levélben jeleztük a közös képviselőnek is a méltatlan körülményt. A szerződés az első viszonylag elfogadható helységről szólt. Közben a bérleti díjat is megemelték.
Ősszel szóban azt mondták, ha nem tetszik el lehet menni. Most megírták, hogy dec. 31-ig pakoljunk ki, ami felháborító ilyen időben és nincs is hova elraktározni.
Szervezetünk vezetője Rosenfeld Dániel Imre kántor, még a pofátlan felmondás előtt tárgyalt a kerület új polgármesterével és bízik abban, h jobb lesz az együttműködés, mint az előző vezetéssel. Reméljük a bérbeadóhoz írt kérelem után bár nem szívesen de kényszerből, maradhatunk még egy darabig. www.mazsiszem.hu
     Kiadó: Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.