OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. március 19., hétfő 15:39

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 19., hétfő (OS) - Liberálisok: A Fidesz ne rejtegesse programját a választók elől!

    A Liberálisok szerint az elmúlt nyolc évben a nemzeti együttműködés helyett a nemzet megosztásának rendszere épült ki. A Fidesz a kétharmados többséggel saját képére formálta az országot, átalakította az alkotmányt, százával módosította a törvényeket. Érthetetlen, hogy ezek után a magyar miniszterelnök miért fenyegeti a magyar embereket, az ellenzéki szavazókat március 15-én.

Arra kérjük a Fideszt, hogy ne titkolja el az emberek elől, mire készül! Az emberek már bebizonyították: változást akarnak, nem elégtételre és gyűlölködésre, hanem békére és valódi együttműködésre vágynak. A Liberálisok a Változás Szövetségének tagjaként azért küzdenek, hogy Orbán Viktornak és pártjának ne legyen lehetősége végrehajtani azokat a terveket, amelyekkel tovább korlátozhatnák a demokráciát Magyarországon!
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.