OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 19., hétfő 15:38

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 19., hétfő (OS) - Liberálisok: A Fidesz ne rejtegesse programját a választók elől!

    A Magyar Liberális Párt felszólítja a kormánypártot, hogy árulja el, mire készülnek a választások után! Elképesztőnek tartjuk, hogy a Fidesz programja nyolc évnyi kormányzás után annyiból áll: "folytatjuk".  Az embereknek joguk van ismerni a pártok terveit, hogy azok ismeretében szavazhassanak április 8-án.

A Liberálisok tudni szeretnék, hogy Orbán Viktor március 15-i beszédében mit értett jogi és politikai elégtételen? Vannak-e a Fidesz tarsolyában újabb, a demokráciát korlátozó intézkedések? A Népszabadság tönkretétele, az Origo és a TV2 megszállása, a közszolgálati média propaganda gyárrá alakítása után újabb támadást intéznek-e a még megmaradt, független és szabad magyar sajtó ellen? Tovább korlátozzák-e a demokratikus és tisztességes Magyarországért küzdő civil szervezetek működését? Akarnak-e elégtételt venni azokon a diákokon és tanárokon, akik az elmúlt hónapokban tüntettek az Orbán-kormány központosított oktatáspolitikája ellen? Esetleg azokon az orvosokon és ápolókon, akik két ciklus óta kongatják a vészharangot a magyar egészségügy válságos állapota miatt?
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.