OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. november 17., péntek 17:15

Az Emmi Egészségügyért Felelős Államtitkárságának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. november 17., péntek (OS) - Folytatódnak a tárgyalások a 2016 szeptemberében aláírt megállapodás alapján

    Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár emlékeztette tárgyalópartnereit, hogy tavaly négy évre szóló bérmegállapodást kötöttek az ágazattal, illetve a kormánnyal, amely mindkét felet köti. A megállapodástól való elmozdulás részéről a felsorolt követelések esetében csak a 2018. november elsejétől esedékes, a szakdolgozókat megillető bérfejlesztésnek az előrehozatalában lehetséges, 2018. június elsejei hatállyal.

Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán arra kéri a tárgyaló feleket, hogy mérlegeljék az általa tett ajánlatot. A többi követelést nem tudja befogadni, azt csak továbbítani tudja a kormányzat részére.
A tárgyalást november 23-án folytatják, és arra kérik dr. Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkár urat, hogy az általa be nem fogadott követeléseiket továbbítsa a kormánynak.

2017. november 17.

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Egészségügyért Felelős Államtitkárság
H-1051 Budapest, Széchenyi István tér 7.
Telefon: +36 (1) 795 5179
Web:  www.kormany.hu


     Kiadó: Emmi - Egészségügyért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.