OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. november 12., vasárnap 10:54

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 12., vasárnap (OS) - Tállai András kampánycélokból már az üzemanyagárakat is megszabja

    Ha legközelebb a lángos lesz túl drága, abba is bele fog szólni a vörös telefonján Tállai András?
     Tállai András, a NAV elnöke, fideszes országgyűlési képviselő számolt be a Facebook-oldalán arról, hogy Mezőkövesden csökkenti a MOL az üzemanyagárait, a velük folytatott tárgyalásainak köszönhetően. Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke szerint elfogadhatatlan, hogy Tállai hatalmi helyzetből bocsátkozik egy konkrét vállalkozás konkrét termékének árcsökkentésébe. Ha el tudta intézni, az a botrány, ha csak hazudja, akkor az.
     Tállai András, a NAV elnöke, Mezőkövesd volt polgármestere, a térség országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy a MOL illetékes képviselőivel folytatott egyeztetései után Mezőkövesden a benzin ára 11 Ft-tal, míg a gázolajé 5 Ft-tal csökkent.
     Szigetvári Viktor felháborítónak tartja, hogy Tállai András már az üzemanyagárakat is meg akarja határozni választókerületében. A kormánypárti politikusok bármibe beleszólnak puszta kampánycélokból. Vérlázító, hogy az adóhatóság és a vámhivatal vezetőjeként, hatalmi helyzetből bocsátkozik egy konkrét vállalkozás konkrét termékének árcsökkentésébe. Ehhez nincs joga, ez a szemlélet a rendszerváltás előtti időszakot idézi.
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.